بی توجهی در رابطه

بی توجهی در رابطه یه بحث گرم و همیشگی بهم میگن: آقای علامه من توی یه رابطه ام و دوست دخترمو خیلی دوست دارم. اما یه مشکلی که داره اینکه تا ازش دور میشم داستان میکنه! همش پیام میده همش زنگ میزنه حتی موقعی که من سر کارم. وقتی که همو میبینیم بعد دو سه ساعت میگه دلم تنگ شده در حالی که ساعتی نگذشته و همش میگه تو بهم محل نمیدی. برام کم میذاری. مشکل از منه؟ ویا من غیر منطقی دارم رفتار میکنم؟
غیر منطقی؟ معلومه که نه! ولی مشکل اینجاس که توی تله فکری بیوفتین. خب اگر رفتار من منطقیه پس رفتار دوست دخترم که باهام مخالفه غیر منطقیه پس کسی که باید تغییر کنه اونه نه من!
و کار چنین طرز فکری رو داشته باشین نتیجه رابطه میشه برد و باخت و این درست نیست. به این معناس که منطق شما، داره منطق طرف مقابل رو زیر سوال میبره و یا برعکس اش. اینطوری میشه که هر تعارض و اختلافی پتانسیل تبدیل شدن به جنگ رو داره. چون من میخوام همه تلاشم رو بکنم حرف منطقی خودم رو به کرسی بشونم، چون تو داری اشتباه میکنی. و حرف من درسته چون تویی که رو به روی منی،حرفت غیر منطقیه و باید کوتاه بیای!
مدام توی رابطه ات ضربه میخوری؟ سواد عاطفی نداری و همش به پارتنرت گیر میدی؟ یه راهکار خوب و رایگان میخوای؟ پس بیا تو کانال تلگرامی ما، کلی پادکست درباره رابطه داریم و میتونه کمکت کنه.روی آیکون تلگرام کلیک کن
رابطه برد و باخت نیست
ولی روابط بین ما چه دوستانه چه عاطفی، بازی برد و باخت، یا جمع و تفریق دو عدد مثبت و منفی نیستن که. این یعنی اصلا نیازی نیست طرف مقابل ببازه تا شما ببرید یا برعکسش. اگر اینطوری به رابطه عاطفیتون نگاه میکنید، خیلی براتون سخت میشه. که بتونید دو آدم متفاوت و با احساسات کاملا متفاوت از هم باشید. چون دقیقا همین ترجیحات و انتظارات متفاوته که ما آدمها رو از هم متمایز میکنه. و باعث میشه وقتی تو یه رابطه در کنار هم قرار میگیریم. چیزی برای اضافه کردن به همدیگه و رابطهمون داشته باشیم. اگر قرار باشه همه ویژگیهامون عین دوست دختر یا دوست پسرمون هم باشه که خب چه کاریه! انگار با خودمون تو رابطهایم! با خودمون حال میکنیم
پیشنهادی:راضی کردن دوست پسر برای ازدواج

شما دو تا ادم متفاوت هستین
یک دلیل برای بی توجهی در رابطه
پس اولا، پارتنر ما، به عنوان آدم متمایز از ما، باید باهامون متفاوت باشه. و دوما، همه این خصایص متفاوت، علی رغم تفاوتشون، میتونن به یک اندازه منطقی و درست باشن. واسه همینه که وقتی شما اینطوری فکر کنید که فقط یک راه برای منطقی و عاقل بودن وجود داره. اونوقت دیگه تفاوتهاتون به شکل تعارض و داستان ودعوا بروز میکنن. چون قراره زیر ذره بین قرار بگیرن و در نهایت فقط یکیشون پیروز بشه. راهکاری رو بهتون میگم برای درست کردن
راهکار من به شما
برای حل کردن بی توجهی در رابطه
حالا برگردیم به موضوع اصلیمون یعنی بی توجهی در رابطه. شما میگی که نمیخوای همش گوشی به دست باشی همش چت کنی یا اماده باش باشی. پیام که اومد بپری رو گوشی اما دوست دختر شما هم میخواد. بیشتر باهات در ارتباط باشه .بیشتر محبت دریافت کنه و بیشتر باهاتون وقت بگذرونه اینم درسته.
حالا چه راهکاری وجود داشته باشه که دو طرف راضی باشن وبی توجهی در رابطه به حساب نیاد. و به هر دو خواسته توجه بشه و احترام گذاشته بشه؟چطوری میتونید این حس رو که یکی باید ببره و یکی محکوم بشه. و تحت فشار قرار بگیره از بین ببرید؟
مثلا میتونید کاری رو که انجام بدین این باشه که وقتی همو دیدین و قراره از هم جدا بشین. به دوست دخترتون بگی: منتظرم زود تر ببینمت ، حتما یه برنامه بریز باز باهم بریم بیرون.
یا موقعی که بی کار هستین و دارین استراحت میکنید. خودتون برای تماس و پیام دادن پیش قدم بشین اینطوری این حس رو بهش نمیدید که داره محبت رو از شما زوری دریافت میکنه. و همش باید دنبال شما بخاطر یه قربون صدقه بدوعه!
راهکار بعدی:
یا در مورد مسئله انتظار ایشون که میگن تو هر شرایط باید پاسخگو باشید. از نشر ایشون بی توجهی در رابطه داره حس میشه. و شما میتونید اول صبح، یا هر موقعی که وارد محل کارتون میشید، یه پیام بفرستید. و بهش بگید: من اومدم سر کار، تو این چند ساعت دسترسیم تلفن همراهم خیلی کم میشه. اما بدون که به یادتم و خیلی دوستت دارم. مراقب خودت باش عزیزم. بعد گوشیتون رو کنار بذارید. اینطوری به مرور زمان، احساس گناه و تحت فشار بودن شما از بین میره. ایشون هم خودش متوجه میشه که اگر شما جواب پیامش رو دیر بدید. هیچ فاجعه یا اتفاقی رخ نمیده و تهدید امیز نیست.
توی کانال یوتیوب ام چند جلسه درمورد چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم صحبت کردم و به صورت کاملا رایگان میتونی ازشون استفاده کنی. روی آیکون یوتیوب کلیک کن.
و مهم اینه که جفتتون به خواسته ای که دارین برسین. این مشکل باید حل بشه و شما به آرامش و راحتی برسین. اما اگر چنین راهکاری براتون قابل تحمل نباشه و تونید باهاش کنار بیاد. و تحمل یه عقیده مخالف، یا کمی کوتاه اومدن یا گذشت از شیوههای خودتون رو نداشته باشید، و همچنان امیدوار باشید. که طرف مقابل خواستههای خودش رو ول کنه.و درست مثل شما فکر کنه. تا همه چی درست پیش بره. دیگه پای مشکل بزرگتری در میونه. پس یادتون باشه، در رابطه سالم، ما قراره با یک آدم واقعی، با خصیصهها، خواستهها و نیازهای مختص به خودش در ارتباط باشیم. و در عین تفاوتها به توافقی که برای جفتمون خوب باشه برسیم. نه که دلمون بخواد به زور و اجبار، طرف مقابلمون رو شبیه خودمون کنیم .

اگر تو هم با این موضوعات این چنینی مواجه شدی و نمیدونی چیکار کنی عصبی هستی. و تحت فشار قرار گرفتی و کلافه ای از این رفتارها، اما دوست داری به رابطه ات کمک کنی و یه رابطه ارامش بخش و فوق العاده داشته باشی من اینجام تا بهت کمک کنم، منتظرت هستم دوست من
دیدگاهتان را بنویسید